Welcome Guest! ( Login | Register )
Oh Cradz.......
~*sweetmissbehavin*~
11/12/2015   
 
submissive
i probably already know the answer to this question, but i'm gonna ask anyways.

Why can't i see icons in the forums anymore? The entire auction thread is nothing but blue boxes instead of images! Also the image for the Dungeon on the Rooms page is nothing but a blue box.

Is it because i'm using the http site and NOT the https site??

This is torture, i tell You, pure torture!! *g* Sheesh!! Wink

And i just tried to preview my own post and i can't even see my own icon!! The humanity!! *lol*

Edited: 11/12/2015 by ~*sweetmissbehavin*~
Post #1025076 Back to top ▲
11/12/2015
 
i probably already know the answer to this question, but i'm gonna ask anyways.

Why can't i see icons in the forums anymore? The entire auction thread is nothing but blue boxes instead of images! Also the image for the Dungeon on the Rooms page is nothing but a blue box.

Is it because i'm using the http site and NOT the https site??

This is torture, i tell You, pure torture!! *g* Sheesh!! Wink

And i just tried to preview my own post and i can't even see my own icon!! The humanity!! *lol*

Edited: 11/12/2015 by ~*sweetmissbehavin*~
Post #1025076
Cradz
11/12/2015   
 
The Owner
The Owner
Yes, it's because those were posted using the https site and your device is er... crap. Tongue


but I did add a fix but the latest code just hasn't been uploaded to the .NET site yet as I have a few more tweaks and final testing before uploading.

You can access http://testing.the-pork.com/ and you should see those images. The testing site is basically my testing area before I upload to the "beta" .NET site.

Edited: 11/12/2015 by Cradz
Post #1025077 Back to top ▲
11/12/2015
 
Cradz
The Owner
The Owner
Yes, it's because those were posted using the https site and your device is er... crap. Tongue


but I did add a fix but the latest code just hasn't been uploaded to the .NET site yet as I have a few more tweaks and final testing before uploading.

You can access http://testing.the-pork.com/ and you should see those images. The testing site is basically my testing area before I upload to the "beta" .NET site.

Edited: 11/12/2015 by Cradz
Post #1025077
~*sweetmissbehavin*~
11/12/2015   
 
submissive
Cradz (11/12/2015)
Yes, it's because those were posted using the https site and your device is er... crap. Tongue


With all due respect, Cradz....PPPPPPPPPPLLLLLLLLLBBBBTTTTTTTTTTT!!! *lol*

But my icons were loaded and posted from the http site, NOT the https site, so why can't i see my own on these posts?
Post #1025078 Back to top ▲
11/12/2015
 
Cradz (11/12/2015)
Yes, it's because those were posted using the https site and your device is er... crap. Tongue


With all due respect, Cradz....PPPPPPPPPPLLLLLLLLLBBBBTTTTTTTTTTT!!! *lol*

But my icons were loaded and posted from the http site, NOT the https site, so why can't i see my own on these posts?
Post #1025078
Cradz
11/12/2015   
 
The Owner
The Owner
Use http://testing.the-pork.com for now. Within the next day or so the .NET site will get a code update.
Post #1025080 Back to top ▲
11/12/2015
 
Cradz
The Owner
The Owner
Use http://testing.the-pork.com for now. Within the next day or so the .NET site will get a code update.
Post #1025080
~*sweetmissbehavin*~
11/12/2015   
 
submissive yep, i see everything just fine on the testing.com site.....

So will being on the http site affect my seeing icons in the rooms, too? i love this tablet and i won't be able to shell out the $$ anytime soon for a newer one, so this is kind of a problem for me....*sigh*
Post #1025081 Back to top ▲
11/12/2015
 
yep, i see everything just fine on the testing.com site.....

So will being on the http site affect my seeing icons in the rooms, too? i love this tablet and i won't be able to shell out the $$ anytime soon for a newer one, so this is kind of a problem for me....*sigh*
Post #1025081
Cradz
11/12/2015   
 
The Owner
The Owner
Yes you should be able to.

I have put in a fix where the code will strip out the https://www.the-pork.net from images and make them pull from the domain you're actually on.

Once I upload the latest code to the .NET site this should resolve the issue. I'd prefer to have everybody use https eventually but because of the PCI Credit Card rules that's just not going to happen now. If anything their rules on TLS 1.0 has caused some sites (like ours) to walk back improvements like having the whole site secure because of this.

The only thing you won't be able to do on your device is pay for a membership via our secure payment page. Paypal should still work for now but I would assume even Paypal will stop you using their site on your older device around June/July of next year.
Post #1025084 Back to top ▲
11/12/2015
 
Cradz
The Owner
The Owner
Yes you should be able to.

I have put in a fix where the code will strip out the https://www.the-pork.net from images and make them pull from the domain you're actually on.

Once I upload the latest code to the .NET site this should resolve the issue. I'd prefer to have everybody use https eventually but because of the PCI Credit Card rules that's just not going to happen now. If anything their rules on TLS 1.0 has caused some sites (like ours) to walk back improvements like having the whole site secure because of this.

The only thing you won't be able to do on your device is pay for a membership via our secure payment page. Paypal should still work for now but I would assume even Paypal will stop you using their site on your older device around June/July of next year.
Post #1025084
Topic Info
Forum Moderators: Cradz, MistressTrinna